IPA INFO 2012Vijesti

Obilježavanje Dana Europe i Europskog tjedna

Dana 05.05.2014., u Sisačko-moslavačkoj županiji je započelo obilježavanje Dana Europe i Europskog tjedna. Kako je za temu ovogodišnjeg obilježavanja izabran ruralni razvoj i razvoj poljoprivrede, naša udruga se s projektom „Europa na mom imanju – Europe in my farm“ savršeno uklopila u program obilježavanja. Manifestacija obilježavanja započela je otvaranjem izložbenog prostora „Sisak u srcu Europe“ u kojem je osim Sisačko-moslavačke županije, Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SIMORA, OPG-a koji se bave proizvodnjom preparata od ljekovitog bilja, svoj štand imao i PGP.

Ovu priliku smo iskoristili za distribuciju promotivnog materijala te informativno-edukativnih brošura te tako još jednom, izravnom interakcijom s građanima, iste informirali o novoj zakonskoj regulativi koja se odnosi na proizvodnju poljoprivrednih proizvoda karakterističnih za područje naše županije.

Osim građana, veliko zanimanje za projekt pokazali su i djelatnici Županije koji su naš projekt istaknuli kao pozitivan primjer kako udruga koja sjedište ima u urbanoj sredini, kvalitetnom provedbom projekta, može pomoći u podizanju kvalitete života u ruralnom području.

Slične objave

Back to top button