Vijesti

Poziv na intervenciju u Sisačko-moslavačkoj županiji

Projekt građanskih prava Sisak (PGP Sisak) od 1.1.2021.g. zajedno s nositeljem projekta Inicijativom mladih za ljudska prava i partnerima provodi projekt pod nazivom 4O: Otkrivanje, osvještavanje, osnaživanje i organizacija za ljudska prava. http://yihr.hr/hr/4o-otkrivanje/

U sklopu projekta PGP Sisak će dana 28.12.2022., u srijedu, s početkom u 17:00 sati na lokaciji kontejnerskog naselja “Mali dom” u Glini održati četvrtu lokalnu intervenciju u Sisačko-moslavačkoj županiji pod nazivom „Čovječe, ne diskriminiraj“. Radi se o druženju koje ima za cilj kroz interaktivan i zabavan način osigurati izgradnju inkluzivne i solidarne zajednice u kojoj je moguć suživot njenih građana bez obzira na nacionalost kojoj pripadaju… U glavnom dijelu intervencije sudionicima će biti pikazani kratki filmovi na temu diskriminacije Nadalje, u sklopu intervencije druženje će se nastaviti kroz igranje društvenih igara. Time će sudionici imati priliku za izgradnju dijaloga te stvaranje čvrstih veza u lokalnoj zajednici s ciljem kreiranja trajnog doprinosa za lokalnu zajednicu.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na intervenciji i time doprinesu osnaživanju lokalne zajednice.

„Lokalna intervencija” je dio projekta 4O: Otkrivanje, osvještavanje, osnaživanje i organizacija za ljudska prava čija je ukupna vrijednost 170.147 € od čega je 149.922,00 € osigurano kroz EGP financijski mehanizam podržan sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru Fonda za aktivno građanstvo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slične objave

Back to top button