Vijesti

Poziv na intervenciju u Sisačko-moslavačkoj županiji

Projekt građanskih prava Sisak (PGP Sisak) od 1.1.2021.g. zajedno s nositeljem projekta Inicijativom mladih za ljudska prava i partnerima provodi projekt pod nazivom 4O: Otkrivanje, osvještavanje, osnaživanje i organizacija za ljudska prava. http://yihr.hr/hr/4o-otkrivanje/

U sklopu projekta PGP Sisak će dana 28.12.2022., u srijedu, s početkom u 17:00 sati na lokaciji kontejnerskog naselja “Mali dom” u Glini održati četvrtu lokalnu intervenciju u Sisačko-moslavačkoj županiji pod nazivom „Čovječe, ne diskriminiraj“. Radi se o druženju koje ima za cilj kroz interaktivan i zabavan način osigurati izgradnju inkluzivne i solidarne zajednice u kojoj je moguć suživot njenih građana bez obzira na nacionalost kojoj pripadaju… U glavnom dijelu intervencije sudionicima će biti pikazani kratki filmovi na temu diskriminacije Nadalje, u sklopu intervencije druženje će se nastaviti kroz igranje društvenih igara. Time će sudionici imati priliku za izgradnju dijaloga te stvaranje čvrstih veza u lokalnoj zajednici s ciljem kreiranja trajnog doprinosa za lokalnu zajednicu.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na intervenciji i time doprinesu osnaživanju lokalne zajednice.

„Lokalna intervencija” je dio projekta 4O: Otkrivanje, osvještavanje, osnaživanje i organizacija za ljudska prava čija je ukupna vrijednost 170.147 € od čega je 149.922,00 € osigurano kroz EGP financijski mehanizam podržan sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru Fonda za aktivno građanstvo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slične objave

Back to top button
Anketa

Kad biste bili diskriminirani, biste li prijavili diskriminaciju?

Loading ... Loading ...

Smatrate li da je besplatna pravna pomoć potrebna građanima?

Loading ... Loading ...