Stambeno zbrinjavanjeVijesti

OBJAVLJEN 3. JAVNI POZIV APN-a ZA PRIKUPLJANJE PONUDA ZA KUPNJU STANOVA I KUĆA/RHP

III-JAVNI-POZIV-2022_.pdf (apn.hr)

Projekt građanskih prava Sisak kao dugogodišnji provedbeni partner UNHCR-a Hrvatska i tijekom 2022.g. prati realizaciju Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja u Republici Hrvatskoj.

Vezano za podprojekt HR9 – kupnja 38 stana za područja Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije; a kroz 2 dosadašnja Javna poziva APN-a nije došla niti jedna ponuda za kupnju stambene jedinice u APN za navedena područja .

Shodno tome Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje ponovio je plan potreba te je u tijeku III Javni poziv koji je otvoren do 26. rujna 2022.g.

Projekt građanskih prava Sisak zbog dugotrajnosti čekanja stambenog zbrinjavanja svojih stranaka na području grada Karlovca i Vojnića, te zbog svojih projektnih obveza uključit će se u informiranje lokalnih Agencija za nekretnine da se jave na natječaj APN-a kako bi se ubrzala realizacija kupnje stambenih jedinica  za naznačena područja. Moramo  isto tako naglasiti kako se predmetni podprojekt okončava koncem lipnja 2023. godine.

Vaš PGP Sisak!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slične objave

Back to top button