Stambeno zbrinjavanjeVijesti

OBJAVLJEN 3. JAVNI POZIV APN-a ZA PRIKUPLJANJE PONUDA ZA KUPNJU STANOVA I KUĆA/RHP

III-JAVNI-POZIV-2022_.pdf (apn.hr)

Projekt građanskih prava Sisak kao dugogodišnji provedbeni partner UNHCR-a Hrvatska i tijekom 2022.g. prati realizaciju Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja u Republici Hrvatskoj.

Vezano za podprojekt HR9 – kupnja 38 stana za područja Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije; a kroz 2 dosadašnja Javna poziva APN-a nije došla niti jedna ponuda za kupnju stambene jedinice u APN za navedena područja .

Shodno tome Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje ponovio je plan potreba te je u tijeku III Javni poziv koji je otvoren do 26. rujna 2022.g.

Projekt građanskih prava Sisak zbog dugotrajnosti čekanja stambenog zbrinjavanja svojih stranaka na području grada Karlovca i Vojnića, te zbog svojih projektnih obveza uključit će se u informiranje lokalnih Agencija za nekretnine da se jave na natječaj APN-a kako bi se ubrzala realizacija kupnje stambenih jedinica  za naznačena područja. Moramo  isto tako naglasiti kako se predmetni podprojekt okončava koncem lipnja 2023. godine.

Vaš PGP Sisak!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slične objave

Back to top button
Anketa

Kad biste bili diskriminirani, biste li prijavili diskriminaciju?

Loading ... Loading ...

Smatrate li da je besplatna pravna pomoć potrebna građanima?

Loading ... Loading ...