Vijesti

[PITAMO VAS] Istraživanje stavova i mišljenja građana/ki o problemima i rješenjima za unaprjeđenje života u lokalnoj sredini

U sklopu projekta Otkrivanje, osvještavanje, osnaživanje i organizacija za ljudska prava kojeg provode Inicijativa mladih za ljudska prava, Projekt građanskih prava Sisak, Status M, Europski dom Vukovar i Arterarij želimo, između ostalog,  aktivno raditi na poboljšanju života u lokalnoj zajednici, utjecati na osnaženje organizacija civilnog društva te osnažiti i educirati građane o standardima ljudskih prava te doprinijeti ostvarenju više razine društvene kohezije.

Pred Vama je poveznica https://www.surveymonkey.com/r/TGFM9BX na kojoj se nalazi upitnik kojim istražujemo stavove i mišljenja građana/ki o problemima i rješenjima za unaprjeđenje života u lokalnoj sredini.

Boljem upoznavanju potreba u Vašoj lokalnoj sredini, iznimno će pomoći Vaši odgovori stoga Vas molimo da iskreno i sadržajno odgovorite na sva pitanja.

Također, vaši odgovori bit će korišteni za izradu preporuka predstavnicima lokalne i regionalne samouprave kako postupati u okviru problema koje ste Vi detektirali kao relevantne te projektnim partnerima za organizaciju aktivnosti u zajednici.

Projekt 4O: Otkrivanje, osvještavanje, osnaživanje i organizacija za ljudska prava se provodi uz financijsku podršku Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slične objave

Back to top button
Anketa

Kad biste bili diskriminirani, biste li prijavili diskriminaciju?

Loading ... Loading ...

Smatrate li da je besplatna pravna pomoć potrebna građanima?

Loading ... Loading ...