Vijesti

[PITAMO VAS] Istraživanje stavova i mišljenja građana/ki o problemima i rješenjima za unaprjeđenje života u lokalnoj sredini

U sklopu projekta Otkrivanje, osvještavanje, osnaživanje i organizacija za ljudska prava kojeg provode Inicijativa mladih za ljudska prava, Projekt građanskih prava Sisak, Status M, Europski dom Vukovar i Arterarij želimo, između ostalog,  aktivno raditi na poboljšanju života u lokalnoj zajednici, utjecati na osnaženje organizacija civilnog društva te osnažiti i educirati građane o standardima ljudskih prava te doprinijeti ostvarenju više razine društvene kohezije.

Pred Vama je poveznica https://www.surveymonkey.com/r/TGFM9BX na kojoj se nalazi upitnik kojim istražujemo stavove i mišljenja građana/ki o problemima i rješenjima za unaprjeđenje života u lokalnoj sredini.

Boljem upoznavanju potreba u Vašoj lokalnoj sredini, iznimno će pomoći Vaši odgovori stoga Vas molimo da iskreno i sadržajno odgovorite na sva pitanja.

Također, vaši odgovori bit će korišteni za izradu preporuka predstavnicima lokalne i regionalne samouprave kako postupati u okviru problema koje ste Vi detektirali kao relevantne te projektnim partnerima za organizaciju aktivnosti u zajednici.

Projekt 4O: Otkrivanje, osvještavanje, osnaživanje i organizacija za ljudska prava se provodi uz financijsku podršku Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slične objave

Back to top button