Vijesti

Poziv na radionicu u Sisačko-moslavačkoj županiji

Projekt građanskih prava Sisak (PGP Sisak) od 1.1.2021.g. zajedno s nositeljem projekta Inicijativom mladih za ljudska prava i partnerima provodi projekt pod nazivom 4O: Otkrivanje, osvještavanje, osnaživanje i organizacija za ljudska prava. http://yihr.hr/hr/4o-otkrivanje/

U sklopu projekta, PGP Sisak će dana 27.07.2022., u srijedu, s početkom u 10:30 sati na lokaciji Centra za integraciju stranaca u Sisku (Ante Starčevića 13, prostor Hrvatske obrtničke komore, Sisak) održati radionicu u Sisačko-moslavačkoj županiji pod nazivom „Mirovni aktivizam 90-ih“.

U sklopu radionice građani će biti upoznati s razvojem i djelovanjem mirovnih i antiratnih pokreta 1990-ih godina u regiji. Kroz radionicu, sudionici će biti upoznati s važnošću mirovnog aktivizma i aktivnog građanstva u suvremenim društvima. Radionica u Sisačko-moslavačkoj županiji će biti prilika za izgradnju kritičkog mišljenja na temu Domovinskog rata i uloge građanstva među lokalnom zajednicom. Cilj radionice je kroz edukaciju osigurati izgradnju inkluzivne i solidarne zajednice u kojoj je moguć suživot njenih građana bez obzira na nacionalost kojoj pripadaju.

Molimo vas da nam do ponedjeljka 25.07.2022., javite namjeru sudjelovanja na radionici putem službene adrese elektroničke pošte pgp-sisak@crpsisak.hr.

 

„Radionica je dio projekta 4O: Otkrivanje, osvještavanje, osnaživanje i organizacija za ljudska prava čija je ukupna vrijednost 170.147 € od čega je 149.922,00 € osigurano kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.“

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slične objave

Back to top button
Anketa

Kad biste bili diskriminirani, biste li prijavili diskriminaciju?

Loading ... Loading ...

Smatrate li da je besplatna pravna pomoć potrebna građanima?

Loading ... Loading ...