Vijesti

Poziv na radionicu u Sisačko-moslavačkoj županiji

Projekt građanskih prava Sisak (PGP Sisak) od 1.1.2021.g. zajedno s nositeljem projekta Inicijativom mladih za ljudska prava i partnerima provodi projekt pod nazivom 4O: Otkrivanje, osvještavanje, osnaživanje i organizacija za ljudska prava. http://yihr.hr/hr/4o-otkrivanje/

U sklopu projekta, PGP Sisak će dana 27.07.2022., u srijedu, s početkom u 10:30 sati na lokaciji Centra za integraciju stranaca u Sisku (Ante Starčevića 13, prostor Hrvatske obrtničke komore, Sisak) održati radionicu u Sisačko-moslavačkoj županiji pod nazivom „Mirovni aktivizam 90-ih“.

U sklopu radionice građani će biti upoznati s razvojem i djelovanjem mirovnih i antiratnih pokreta 1990-ih godina u regiji. Kroz radionicu, sudionici će biti upoznati s važnošću mirovnog aktivizma i aktivnog građanstva u suvremenim društvima. Radionica u Sisačko-moslavačkoj županiji će biti prilika za izgradnju kritičkog mišljenja na temu Domovinskog rata i uloge građanstva među lokalnom zajednicom. Cilj radionice je kroz edukaciju osigurati izgradnju inkluzivne i solidarne zajednice u kojoj je moguć suživot njenih građana bez obzira na nacionalost kojoj pripadaju.

Molimo vas da nam do ponedjeljka 25.07.2022., javite namjeru sudjelovanja na radionici putem službene adrese elektroničke pošte pgp-sisak@crpsisak.hr.

 

„Radionica je dio projekta 4O: Otkrivanje, osvještavanje, osnaživanje i organizacija za ljudska prava čija je ukupna vrijednost 170.147 € od čega je 149.922,00 € osigurano kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.“

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Slične objave

Back to top button