CARE/CRPVijesti

Potpisan Ugovor o pružanju stručnih usluga s EPTISA Southeast Europe d.o.o. Beograd

PGP Sisak je dana 22.5.2019., potpisao Ugovor o pružanju stručnih usluga s EPTISA Southeast Europe d.o.o. Beograd u okviru projekta „Regionalni Stambeni Program – Faza II“, a koji se provodi u Bosni i Hercegovini, Republici Hrvatskoj, Republici Crnoj Gori i Republici Srbiji za projektnu aktivnost pod nazivom „Podrška Partnerskim Državama u provođenju provjere i verifikacije korisnika uključujući logističku podršku. Zadanom aktivnošću PGP je izvršio terenske provjere na području Sisačko – moslavačke županije, Požeško – slavonske, Vukovarsko – srijemske, Šibensko – kninske, Ličko – senjske, Zadarske i Osječko – baranjske županije za ukupno 136 objekata za 258 korisnika radi utvrđivanja prava na stambeno zbrinjavanje kroz neki od potprograma Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji.
Aktivnost je kompatibilna projektu CARE iz razloga pružanja pravne pomoći bivšim nositeljima stanarskog prava koji se vraćaju u Republiku Hrvatsku.
Na temelju izvršenih terenskih provjera detektirali smo 17 bivših nositelja stanarskog prava kojima je utvrđeno pravo na stambeno zbrinjavanje u RH dodjelom stana u vlasništvu RH ili organiziranom ugradnjom.

Slične objave

Back to top button