CARE/CRPVijesti

Potpisan Ugovor o pružanju stručnih usluga s EPTISA Southeast Europe d.o.o. Beograd

PGP Sisak je dana 22.5.2019., potpisao Ugovor o pružanju stručnih usluga s EPTISA Southeast Europe d.o.o. Beograd u okviru projekta „Regionalni Stambeni Program – Faza II“, a koji se provodi u Bosni i Hercegovini, Republici Hrvatskoj, Republici Crnoj Gori i Republici Srbiji za projektnu aktivnost pod nazivom „Podrška Partnerskim Državama u provođenju provjere i verifikacije korisnika uključujući logističku podršku. Zadanom aktivnošću PGP je izvršio terenske provjere na području Sisačko – moslavačke županije, Požeško – slavonske, Vukovarsko – srijemske, Šibensko – kninske, Ličko – senjske, Zadarske i Osječko – baranjske županije za ukupno 136 objekata za 258 korisnika radi utvrđivanja prava na stambeno zbrinjavanje kroz neki od potprograma Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji.
Aktivnost je kompatibilna projektu CARE iz razloga pružanja pravne pomoći bivšim nositeljima stanarskog prava koji se vraćaju u Republiku Hrvatsku.
Na temelju izvršenih terenskih provjera detektirali smo 17 bivših nositelja stanarskog prava kojima je utvrđeno pravo na stambeno zbrinjavanje u RH dodjelom stana u vlasništvu RH ili organiziranom ugradnjom.

Slične objave

Back to top button
Anketa

Kad biste bili diskriminirani, biste li prijavili diskriminaciju?

Loading ... Loading ...

Smatrate li da je besplatna pravna pomoć potrebna građanima?

Loading ... Loading ...